Nonstop cookiebars

Hva tenker du når jeg sier seige cookies, men puttet i en kakeform? Da tenker jeg nonstop cookiebars. Jeg ønsket å lage en hybrid mellom brownie og cookies, og da endte jeg opp med denne oppskriften. Det som er gøy med denne er at man kan bytte ut nonstop med alt man ønsker. Vil du heller ha sjokolade? Eller kanskje oreo? Da bytter du ut mengden nonstop med det du ønsker å erstatte den med.

Bildet viser en stabel av Nonstop-cookiebars. Hver bar er tykk og fylt med sjokoladebiter og fargerike Nonstop (sjokoladedrops). De er stablet på en tallerken, og ser seige og knasende ut med en gyllenbrun farge. En stripete klut ligger i bakgrunnen.

Dette trenger du:
150 g smeltet smør (avkjølt)
3 eggeplommer
200 g brunt sukker
75 g hvitt sukker
200 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
300 g nonstop
125 g sjokolade

Sånn gjør du:

Forvarm ovnen til 180°C. Smør og legg bakepapir i en kakeform, med papiret hengende over kantene. På denne måten får du cookiebaren enklere ut.

I en bolle blander du smeltet smør, brunt sukker, hvitt sukker og eggeplommer. Visp godt med en visp eller håndholdt elektrisk mikser til blandingen blir tykkere og litt lysere i fargen. Tilsett mel, bakepulver og salt, og bland forsiktig med en slikkepott. Tilsett nonstop og hakket sjokolade, og bland forsiktig med slikkepotten.

Du kan også trykke på knappen nedenfor for å komme til oppskrift.

Forrige
Forrige

Kardemomme-boller

Neste
Neste

Verdens beste skoleboller