NONSTOP COOKIEBARS
35 minutter
Cookies- men laget i langpanne med massevis av nonstop og sjokolade.
Dette trenger du:
150 g smeltet smør (avkjølt)
3 eggeplommer
200 g brunt sukker
75 g hvitt sukker
200 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
300 g nonstop
125 g sjokolade
Forvarm ovnen til 180°C.
Smør og legg bakepapir i en kakeform, med papiret hengende over kantene. På denne måten får du cookiebaren enklere ut.
I en bolle blander du smeltet smør, brunt sukker, hvitt sukker og eggeplommer. Visp godt med en visp eller håndholdt elektrisk mikser til blandingen blir tykkere og litt lysere i fargen. Tilsett mel, bakepulver og salt, og bland forsiktig med en slikkepott. Tilsett nonstop og hakket sjokolade, og bland forsiktig med slikkepotten.
Press deigen ned i formen. Tilsett noen ekstra nonstops på toppen av om ønskelig.
Stek i 20-25 minutter, til toppen er gyllenbrun og fast, og kantene har begynt å stivne litt. Ta den ut av ovnen og la avkjøle i formen på en rist. Ta dem ut av formen ved hjelp av bakepapiret. Skjær i biter med en skarp kniv.
Disse holder seg i fint i kjøleskapet i opptil 3-4 dager.
slik gjør du:


