Pina colada i glass
30 minutter
Piña Colada ostekake i glass? Ja takk. Denne er for deg som vil ha en frisk, syrlig og super enkel dessert å servere i sommer. Dersom du som meg elsker en god piña colada- da har du kommet til riktig sted.
Dette trenger du:
5 digestive kjeks
75 g kokos
50 g smeltet smør
1,5 dl kremfløte
90 g melis delt i to
50 g ananas + ananas til topping
115 g kremost
slik gjør du:
Bland sammen knuste digestive kjeks, kokos og smeltet smør i en bolle. Ha det over på en stekeplate med bakepapir og stek på 180 grader i 8-10 minutter.
Pisk fløte sammen med melis til og sett til siden. Kutt opp ananas i små biter og sett til siden. Pisk kremost lett sammen og ha i melis. Vend inn halvparten av den piskede fløten du satte til side. Vend deretter inn ananasen.
Legg desserten lagvis i glass. Denne oppskriften holder til ca 3-4 glass. Topp med pisket krem og ananas! Nyt.


