JORDBÆRDRØM
I GLASS
40 minutter
Luftig, crunchy og syrlig jordbærdessert i glass.
Dette trenger du:
HVIT SJOKOLADEFLUFF
200 g hvit sjokolade
3 dl fløte
KARAMELL CRUNCH
65 g smør, romtemperatur
50 g sukker
1,5 ss lys sirup
90 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts salt
BÆR
500 g jordbær
Start med å lage hvit sjokoladefluff. Hakk opp hvit sjokolade og ha i en kjele med fløte. Smelt det og rør til du har en fin og jevn konsistens.
Legg i kjøleskapet noen timer. Når den har ligget lenge nok i kjøleskapet, visper du den opp med en håndvisp til den får en fluffy konsistens.
For å lage karamell crunch visper du sammen smør, sirup og sukker i en bolle til den får en kremet konsistens. Ha i resten av ingrediensene og samle deigen til det blir en god konsistens som henger sammen. Del i to og kjevle utover på et bakeark.
Stikk hull på de med en gaffel.Stek i ovnen på 175 grader i ca. 15-20 minutter.
La kjøle seg ned, deretter smuldrer du den opp.
Monter desserten ved å legge de tre elementene lagvis i et glass. Avslutt med masse oppkuttet jordbær.
slik gjør du:


