mini-pavlova med pasjonsfrukt-krem

1 time og 40 minutter

Fantastisk god minipavlova toppet med frisk pasjonsfruktkrem - en perfekt kombinasjon av sprø marengs og syrlig krem.

Bildet viser en minipavlova. Den består av små, sprø marengstopper formet som en blomst, toppet med frisk gul pasjonsfruktkrem. I midten er det et utvalg av friske bær som bringebær, blåbær og jordbær. Marengsen er plassert på et bakepapir.

Dette trenger du:

PAVLOVA

150 g eggehvite
300 g sukker
1 ss maisenna

PASJONSFRUKT-KREM

200 g sukker
3 egg
80 g smør
1 dl fløte
Pasjonsfrukt pure

KREMOST FROSTING

Jordbær
Bringebær
Blåbær

slik gjør du:

  1. Ha eggehvite og sukker i en bolle over vannbad og varm opp til 60 grader. Hell over i en kjøkkenmaskin og visp til romtemperatur. Ta i maisenna og visp det lett sammen.

  2. Ha marengsen over i en sprøytepose og vær kreativ med formen du ønsker å lage. Stek på 100 grader i ca 1 time. Steketiden kommer ann på hvor stor du har valgt å lage mini-pavlovaene.

  3. For å lage pasjonsfrukt-kremen har du sukker, egg og pasjonsfrukt-pure i en bolle og varmer opp til 85 grader. Kjøl det ned til 40 grader, og ha deretter oppi smør. Stavmiks det til du får en smidig og lysere curd.

  4. Pisk fløte til stivt og vend curden inn i kremen. Ha kremen på pavlovaen og topp med massevis av bær på toppen! Nyt.

Forrige
Forrige

Nutella pannekake-kake

Neste
Neste

Mango-pannekaker