mini-pavlova med pasjonsfrukt-krem
1 time og 40 minutter
Fantastisk god minipavlova toppet med frisk pasjonsfruktkrem - en perfekt kombinasjon av sprø marengs og syrlig krem.
Dette trenger du:
PAVLOVA
150 g eggehvite
300 g sukker
1 ss maisenna
PASJONSFRUKT-KREM
200 g sukker
3 egg
80 g smør
1 dl fløte
Pasjonsfrukt pure
KREMOST FROSTING
Jordbær
Bringebær
Blåbær
slik gjør du:
Ha eggehvite og sukker i en bolle over vannbad og varm opp til 60 grader. Hell over i en kjøkkenmaskin og visp til romtemperatur. Ta i maisenna og visp det lett sammen.
Ha marengsen over i en sprøytepose og vær kreativ med formen du ønsker å lage. Stek på 100 grader i ca 1 time. Steketiden kommer ann på hvor stor du har valgt å lage mini-pavlovaene.
For å lage pasjonsfrukt-kremen har du sukker, egg og pasjonsfrukt-pure i en bolle og varmer opp til 85 grader. Kjøl det ned til 40 grader, og ha deretter oppi smør. Stavmiks det til du får en smidig og lysere curd.
Pisk fløte til stivt og vend curden inn i kremen. Ha kremen på pavlovaen og topp med massevis av bær på toppen! Nyt.


