Mango-pannekaker
60 minutter
Tynne og luftige pannekaker fylt med krem og en søt og frisk mango i midten. Den perfekte desserten å servere på sommeren når man får tak i pakistansk mango. Oppskriften er det Elisabeth fra Alt Asiatisk som har laget.
Dette trenger du:
PANNEKAKENE
2 kalde egg
250 g kald melk
75 g sukker
25 g smeltet smør
100 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
KREM
300 g kremfløte
3 ss vaniljesukker
ANNET
Mango
Gul konditorfarge
Bland egg og sukker sammen. Ha i mel, vaniljesukker og rør godt. Tilsett 1/3 av melken og rør til det blir klumpefri. Ha i resten av melken og rør godt.
Til slutt tar du i smør og konditorfarge, rør godt og dekk til bollen. La røren avkjøles i kjøleskapet i 20-30 minutter.
Pisk kremfløte og vaniljesukker til det blir stivt. Skrell mangoene og kutt dem i avlange biter.
Varm en nonstick panne med smør. Hell 60 ml av røren i pannen og stek i ca. 3 minutter på kun den ene siden
Når de er avkjølt har du på et par spiseskjeer med krem og en mangobit på en pannekake. Brett kantene over kremen til alt er dekt, deretter bretter du de to andre sidene innover slik at du får en stram firkant. Legg i kjøleskapet i 15-20 minutter. Til slutt- nyt.
slik gjør du:


