Mango-pannekaker

60 minutter

Tynne og luftige pannekaker fylt med krem og en søt og frisk mango i midten. Den perfekte desserten å servere på sommeren når man får tak i pakistansk mango. Oppskriften er det Elisabeth fra Alt Asiatisk som har laget.

Bildet viser mango-pannekaker. De er tynne og fylt med krem og skiver av søt og frisk mango. Pannekakene er brettet pent sammen, og man kan se den kremete fyllet og de lyse oransje mangobitene som stikker ut.

Dette trenger du:

PANNEKAKENE

2 kalde egg
250 g kald melk
75 g sukker
25 g smeltet smør
100 g hvetemel
1 ts vaniljesukker

KREM

300 g kremfløte
3 ss vaniljesukker

ANNET

Mango
Gul konditorfarge

  1. Bland egg og sukker sammen. Ha i mel, vaniljesukker og rør godt. Tilsett 1/3 av melken og rør til det blir klumpefri. Ha i resten av melken og rør godt.

  2. Til slutt tar du i smør og konditorfarge, rør godt og dekk til bollen. La røren avkjøles i kjøleskapet i 20-30 minutter.

  3. Pisk kremfløte og vaniljesukker til det blir stivt. Skrell mangoene og kutt dem i avlange biter.

  4. Varm en nonstick panne med smør. Hell 60 ml av røren i pannen og stek i ca. 3 minutter på kun den ene siden

  5. Når de er avkjølt har du på et par spiseskjeer med krem og en mangobit på en pannekake. Brett kantene over kremen til alt er dekt, deretter bretter du de to andre sidene innover slik at du får en stram firkant. Legg i kjøleskapet i 15-20 minutter. Til slutt- nyt.

slik gjør du:

Forrige
Forrige

Porsjons-pavlova med pasjonsfrukt-krem

Neste
Neste

Kokoskuler med oboy og havregryn