nutella pannekake-kake

35 minutter

Skikkelig god pannekake-kake med nutellakrem i hvert lag.

Pannekake-kake sett ovenfra. Fylt med nutellakrem. Toppet med nutellakrem og raspet hvit sjokolade, friske blåbær og bringebær.

Dette trenger du:

PANNEKAKERØRE

480 g hvetemel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker
1/2 ts kardemomme
1 liter melk
6 egg
Smør til steking

NUTELLA KREMOST-KREM

250 g kremost
200 g nutella
200 g kremfløte

ANNET TILBEHØR

Friske bær

  1. For å lage pannekakerøren sikter du hvetemel, vaniljesukker, kardemomme og salt i en bolle. Ha oppi halve melken og rør ut klumpene til en glatt røre. Ha i resten av melken og knekk oppi et egg av gangen.

  2. La den hvile 10-15 minutter, og stek i en panne på ca 22 cm i diameter.

  3. For å lage nutellakremen kombinerer du kremost og nutella i en bolle. Bruk en håndvisp og visp dette lett sammen, pass på at du ikke visper for mye. I en annen bolle visper du opp kremfløte. Ha oppi litt og litt av nutellablandingen i kremfløten.

  4. Legg pannekakene lagvis med nutellakremen mellom hvert lag av pannekakene, og topp med friske bær. Ha i kjøleskapet 30 minutter før du skjærer i den.

slik gjør du:

Forrige
Forrige

Rullekake med jordbær-krem

Neste
Neste

Porsjons-pavlova med pasjonsfrukt-krem