kokoskuler med oboy & havregryn
40 minutter
Dersom du er på jakt etter en skikkelig enkel snack du kan oppbevare i kjøleskapet og ta opp når det måtte passe deg- da er du kommet til riktig sted. Dette er kokoskuler med havregryn og oboy. De er søte, seige og har masse smak av kokos.
Dette trenger du:
125 g romtemperert smør
500 g havregryn
100 g melis
50 g Oboy
40 g fløte
1/2 ss vaniljesukker
1/2 ts salt
Kokos du kan rulle bollene i
Begynn med å ta havregryn i en blender, stavmikser eller lignende for å finmale kornene.
Bland deretter sammen alle ingrediensene i en bolle, bortsett fra kokos.
Når alt er blandet sammen setter du deigen i kjøleskapet i 30 minutter for å stivne før du former de til boller og ruller dem i kokos.
Enkelt, ikke sant? Server de med en gang eller oppbevar de i en lufttett boks i kjøleskapet.
slik gjør du:





