kokoskuler med oboy & havregryn

40 minutter

Dersom du er på jakt etter en skikkelig enkel snack du kan oppbevare i kjøleskapet og ta opp når det måtte passe deg- da er du kommet til riktig sted. Dette er kokoskuler med havregryn og oboy. De er søte, seige og har masse smak av kokos.

Bildet viser kokosboller laget med O'boy og havregryn. Bollene er dekket med revet kokos og ligger på en tallerken. De er runde og brune med en seig, søt tekstur. En av bollene er delt i to, som viser en myk, sjokoladekjernet innsiden.

Dette trenger du:

125 g romtemperert smør
500 g havregryn
100 g melis
50 g Oboy
40 g fløte
1/2 ss vaniljesukker
1/2 ts salt
Kokos du kan rulle bollene i

  1. Begynn med å ta havregryn i en blender, stavmikser eller lignende for å finmale kornene.

  2. Bland deretter sammen alle ingrediensene i en bolle, bortsett fra kokos.

  3. Når alt er blandet sammen setter du deigen i kjøleskapet i 30 minutter for å stivne før du former de til boller og ruller dem i kokos.

  4. Enkelt, ikke sant? Server de med en gang eller oppbevar de i en lufttett boks i kjøleskapet.

slik gjør du:

Forrige
Forrige

Mango-pannekaker

Neste
Neste

Oreo-fudge