Chunky nutella cookies

60 minutter

Saftige chunky cookies som er fylt med masse nutella i midten.

Bildet viser chunky Nutella-cookies. De er tykke, saftige og fylt med rikelig Nutella i midten. Cookiene er stablet oppå hverandre, og den øverste er delt i to, som viser en rik, flytende Nutella-fylling som renner ut.

Dette trenger du:

COOKIES

250 g smør
400 g brunt sukker
2 egg
4 ss maisenna
1 ts bakepulver
1 ts natron
450 g hvetemel
250 g sjokolade

ANNET

1 boks nutella

  1. Begynn med å scoope ut 12 spiseskjeer med nutella, og ha det på et bakepapir. Legg 45-60 minutter i fryseren.

  2. Ha smør og brunt sukker i en bolle og visp sammen til du får en kremet konsistent hvor sukkerkornene ikke lenger er like synlige.

  3. Deretter har du oppi eggene og visper til alt er kombinert, ikke visp mer enn du trenger. Ha i maisenna, bakepulver, natron og hvetemel. Miks dette sammen til du får en god konsistens og det ikke lenger er noe synlig mel. Pass på at du ikke jobber for mye med deigen.

  4. Ha i sjokoladen med en slikkepott til alt er blandet inn. Scoop opp cookies som veier ca 140 gram. Ta av en liten del cookiedeig, lag en grop hvor du putter nutellaen i og lukk igjen på toppen med deigklumpen.

  5. Legg de i fryseren i minst en time, men gjerne mye lenger. Disse blir bedre jo lenger de får ligge i fryseren. Stek på 180 grader i ca 12-15 minutter. Dersom du steker de fra fryst tilstand- beregn 20-25 minutter i ovnen. Så er det bare å nyte.

slik gjør du:

Forrige
Forrige

Nonstop cookiebars

Neste
Neste

Kinder nutella cookiebars