Red velvet
cookies
1 time & 30 minutter
Red velvet cookies som er fylt med masse digg kremost glasur i midten. Du får også hvit sjokolade i hver eneste bit! Red velvet er desidert i min topp 3 av cookies- så disse må du sjekke ut.
Dette trenger du:
Kremost FYLL
50 g kremost
100 g melis
Red velvet cookies
125 g kaldt smør
200 g brunt sukker
1 egg
220 g hvetemel
30 g kakaopulver
2 ss maisenna
1/2 ts natron
1/2 ts bakepulver
100 g hvit sjokolade
slik gjør du:
For å lage kremostblandingen som skal i midten kombinerer du kremost og melis. Legg spiseskjeer av blandingen på et bakepapir og legg i fryseren.
Imens kremostblandingen blir stiv i fryseren lager vi cookie deigen. Visp sammen smør og brunt sukker. Nå kan du også putte i rød konditorfarge. Ha i egget og visp lett sammen.
Ta i hvetemel, kakaopulver, maisenna, natron og bakepulver. Kna dette sammen til nesten alt melet ikke er synlig lenger. Vend inn sjokoladen mot slutten.
Scoop ut cookies til ca 140 gram. Ta av en liten del cookiedeig og legg til siden. Lag en grop i cookien hvor du plasserer kremostblandingen. Dekk med deigen du la til side. Legg i fryseren i minst 1 time, men gjerne lengre.
Stek på 180 grader i 15-20 minutter. Desto mer fryst cookien er, desto mer tid trenger den i ovnen. Nyt

